Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://servicecenter-syd.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Nyhedsbrev

For at kunne sende dig mails med informationer om vore produkter, tilbud og konkurrencer indsamler vi oplysninger om dit navn og email. Vi passer godt på din email og deler den ikke med andre.

Vi bruger Mailchimp, som system til at håndtere nyhedsbrevsudsendelse, og navn og email ligger derfor i deres system for, at de kan sende dem for os.

Kontaktformularer

Sende du os en mail, opbevarer vi din email, så længe det er nødvendigt for at hjælpe dig.

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Hvem vi deler dine data med

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.