Historien bag Servicecenter-Syd Rødekro

1. juni 2002 flyttede firmaet fra Tøndervej i Aabenraa, til Bergensvej i Rødekro. Daværende Maskincenter-Syd indehaver Kalle Schmidt måtte pga. helbredet, sælge firmaet. Han ønskede det var til sin værkfører Jan Marcussen. Samtidig med flytning oprettede Valtra DK et salgskontor i firmaet, hvor Jens Arne Madsen blev ansat som salgskonsulent. Med flytningen har det nye firma fokus på, at levere de bedste maskiner og den hurtigste service inden for både landbrug og de grønne områder i den offentlige sektor samt private husejer. Tilbage i November 2011 flyttede Servicecenter-Syd til nuværende adresse her på Skånevej 31. Februar 2016 har firmaet fået Stiga forhandling efter K.P Elektro.

Virksomhedens rødder går langt tilbage…

I 1952 kom Gunnar Nielsen til Aabenraa fra Randers som malkemaskine sælger, han solgte F.F malkemaskiner til landmænd i området, dengang var der mest pigerne der malkede, F.F står for ”fruen fri” så han blev hurtigt kendt i området. Gunnar Nielsen startede egen virksomhed midt i halvtredserne, først som smedeværksted, men ret hurtigt blev til Maskinforretning, med forhandling af Allis Chalmers traktorer og diverse landbrugsmaskiner.

Allis Chalmers ca 1955

Billedet er fra Gasværksvej ca.1965

Billedet er fra Tøndervej 11 anno1967

Bukh fabrikken 1969

BUCH forhander

Omkring 1960 blev Gunnar Nielsen BUKH forhandler og solgte rigtig mange traktorer. 1967 flyttede firmaet til Tøndervej 11. To år efter ophørte BUKH fabrikkerne med traktor produktion, så G.N måtte ud og finde andet traktor mærke, det blev så til BM Volvo forhandling. 1988 solgte G.N. firmaet til sine medarbejdere Kalle og Gunnar Schmidt, der drev firmaet videre i samme ånd, da var traktor BM Volvo skiftet navn til Valmet. 1990 skiftede firmaet navn til Maskincenter-Syd, der flyttede til ny adresse på Tøndervej 2, Aabenraa. Maskincenter-Syd gjort rigtigt meget i have – park og skov maskiner.

Dyrskue Aabenraa 1974

Valmet traktor kunne fås i mange farver

Autoriseret Stiga forhandler

Servicecenter-Syd er fra 1. feb. 2016 blevet autoriseret Stiga forhandler for Aabenraa og Rødekro området. Vi er forhandler og servicere mange mærker: Stiga – Stiga Autoclip – Jonsered – Gardena – Grillo – Klippo – Honda ATV – Ålø frontlæsser – Q8 olie – Aspen benzin – Grene produkter – Hydra Grene alt i hydraulik. Servicecenter-Syd er en moderne virksomhed med et godt team, af dygtige og veluddannede medarbejder, som ligger stor vægt på at vejlede kunderne. Lige fra købet og til servicering af produkterne. For at kunne yde en god service, kræver det også et godt reservedelslager. (har vi ikke dem på lager, så skaffer vi dem hurtigt også gerne til andre produkter/modeller) Samt et stort moderne værksted og en butik med masser af gode tilbud.

Dyrskue Aabenraa 2016

Sidste nyt Stiga Autoclip (2016)